Name

Professor:Hussian Mohammed Gatti

Personal Overview

تاريخ الميلاد ١٩٥٧
متزوج
العنوان السماوة حي الحكم
اللغات التي يجيبها العربية والانجليزي

 

Educational Background

Ph.D:

M.Sc:ماجستير صناعات غذائية ١٩٨٦

B.Sc:جامعة السليمانية كلية الزراعة ١٩٨٠

Contact Information

Email:althalmy.hussian@mu.edu.iq

Phone:07830069130

 

Selected Publications

1
SENSORY AND PH CHANGES OF MANUFACTURED BASTRAMI FROM OLD DUCK MEAT
2 THE EFFECT OF SPENT HEN MEAT ON SOME CHEMICAL AND SENSORY TRAITS OF BASTRAMI
3 EFFECT OF BROMELAIN ENZYME TENDERIZATION ON COLLAGEN OF SPENT CHINESE WHITE DUCK MEAT

 

Research Interests

صناعات غذائية وتقنيات تصنيع حديثة

 

Research Links

Google Scholar:Click Here

ResearchGate:Click Here

linkedIn:Click Here